Välplanerat 2 plans parhus med bra läge - Knivsta -
Ring en mäklare
Välplanerat 2 plans parhus med bra läge - Knivsta
Kommande försäljning

Välplanerat 2 plans parhus med bra läge – Knivsta

Edeby Ängsväg 11, Knivsta Knivsta

BoendeformVilla
Boarea138 KvmFastighetsregistret
Biarea25 KvmFastighetsregistret
Tomtarea534 KvmFastighetsregistret
Rum5 rum och kökvarav 3 sovrum
Pris3 595 000 kr /bud
Sida baksida
Sida baksida

Vill du veta vad din bostad är värd ?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Framsida
Framsida
Trädgård
Trädgård
Uteplats
Uteplats
Uteplats sida
Uteplats sida
Situationsbild
Situationsbild
Planskiss markplan
Planskiss markplan
Planskiss övreplan
Planskiss övreplan

Bostadsbeskrivning

Detta är en kommande försäljning kontakta ansvarig mäklare för information

Välkommen till ett välplanerat parhus med bra läge mot det närliggande grönområdet. Här bor du i en bostad i två plan med trivsamt kök med plats för matbord, rymligt vardagsrum, två badrum, tre bra sovrum, balkong och stor uteplats där du med familj och vänner kan umgås med utsikt mot den intilliggande grönskan. Garage med uppfart med parkeringsplats för flera bilar. Perfekt för familjen som vill bo i ett lugnt område på landsbygden men samtidigt inte för långt till arbetsplats eller skola. Vassunda Edeby ligger vid Knivsta med ca 15 minuters bilavstånd till Uppsala, Sigtuna och Arlanda samt 30 minuter till Stockholm.

Planlösning

MARKPLAN

ENTRÉ
Trevlig hall med avhängningsmöjligheter på höger sida, ytterdörren är försedd med fönster för ökat ljusinsläpp. Ingångar till köket på höger sida, tvättstuga på vänster sida och vardagsrum rakt fram. Mönstrade tapeter och vit träpanel på väggar och laminatgolv in till dörren. Golvet är försett med el-värme.

KÖK
Trivsamt kök med plats för sittplats till flera personer. Här finns rejäla bänkytor och gott om skåp och högskåp med bra förvaring, ramade luckor i vitt, bänkar i trä och diskbänk i rostfritt med kakel ovan i orange nyans. Vitvarorna består av kyl och frys (Husqvarna) och spis (Gorenje) med köksfläkt (Futurum). Köket har ett fönster mot framsidan, ljusa mönstrade tapeter på väggar, parkettgolv.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga försedd med garderob, skåp och tvättho i rostfritt, skåp för bra förvaring. Här tvättar du enkelt med arbetsbänk och tvättmaskin (Whirlpool). Plats för varmvattenberedare (CTC). Ett mindre fönster, ingång mot garage och förråd, ljusa väggar och plastmatta på golv.

DUSCHRUM
Ljust duschrum utrustat med handfat, wc stol, spegelförsett badrumsskåp, duschkabin med vikdörr i glas. Väggarna har vitt kakel med en bård med blå plattor längst taket och plastmatta på golv.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum som bildar ett större utrymme med mot hall och trappa, har finns bra plats för sittgrupp, flera möbler och är försett med en braskamin. Rummet har fyra stora fönster som vetter i två håll mot trädgården, skogspartiet samt en dörr mot uteplatsen, parkettgolv.

UTEPLATS
Härlig uteplats med stort trädäck, här finns det gott om plats för familj och vänner att sitta till trevliga middagar, grillningar eller bara koppla av till med utsikt mot trädgården och den närliggande grönskan. En del av trädäcket vid huset är skyddat under balkongen på övre plan och den övriga delen sträcker sig mot förrådet. 

ÖVRE PLAN

ALLRUM
En trappa leder upp från vardagsrummet till ett allrum i övre plan. Allrummet har plats för sittgrupp och kan nyttjas som sällskapsrum, arbetsrum mm. Ett fönster finns med utgång till balkongen och på motsatt sida finns ingångar till sovrum och badrum. Ljusa väggar med fondtapet, parkettgolv.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med plats för säng och möbler, ingång till praktisk klädkammare försedd med hyllor samt klädstänger för förvaring av kläder mm. Ljusa väggar och mönstrad fondtapet, ett fönster och parkettgolv.

SOVRUM 2
Sovrum med plats för säng och möbler, ljus vägg och mönstrad tapet. Två garderober för bra förvaring ett fönster och parkettgolv.

SOVRUM 3
Sovrum med plats för säng och möbler, ljus vägg och mönstrad tapet. Ett fönster och parkettgolv.

BADRUM
Rymligt ljust badrum med vitt kakel och en bård med blå plattor längst taket, plastmatta på golv. Det är utrustat med wc stol, ett handfat, belyst badrumsspegel och en trevlig jacuzzi. Ett fönster, plastmatta på golv.

GARAGE
Ett garage finns sammanbyggt med huset och har plats för fordon samt möjlighet till förvaring av biltillbehör, verktyg mm. Vid ingången till tvättstugan finns ett torkskåp (Husqvarna).

FÖRRÅDSUTRYMME
Ett förråd finns intill garaget som kan nyttjas som förvaringsutrymme eller plats för träning med motionscykel mm.

TRÄDGÅRD
Trädgård med träd och häck med utsikt mot den angränsande grönskan och skogen intill. Här finns möjlighet att njuta av trädgården samt plats för lek och spel för barn.

En gemensam grillplats försedd med utemöbler och en fotbollsplan med lekplats för barn finns.

GÄSTPARKERING SAMFÄLLIGHET
Gästparkering med plats till 5-8 bilar finns vid infarten till området.

RENOVERINGAR
2019 Nytt golv i hall med elvärmegolv.
2018 Installation braskamin
2018 Plantering av plommonträd
2018 Inköp av badtunna
2017 Renovering ytskikt övervåning

Fastighetsinfo

ÄgandeformFriköpt - Småhus
Rum5 rum och kökvarav 3 sovrum
Tomtarea534 KvmFastighetsregistret
Biarea25 KvmFastighetsregistret
Boarea138 KvmFastighetsregistret
Servitut mm.Gemensamhetsanläggning KNIVSTA EDEBY GA:3, GA1, ; Samfällighet KNIVSTA EDEBY S:2, samfallighet_1,
Vatten och avloppEnskilt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Pris3 595 000 kr /bud
Taxeringskod220
Taxeringsvärdevärdeår 1993, taxeringsår 2018, byggnad 1 609 000 kr, tomt 496 000 kr, total 2 105 000 kr
Bef. pantbrev6 st om totalt 2 470 000 kr
VentilationMekanisk till- och frånluft
FasadTrä
TakBetongpannor
PlåtarbeteLackerad plåt
StommeTrä
BjälklagBetong
GrundläggningKrypgrund
GrundmurBetongbalk på plint
EldstadBraskamin
Fönster3-glas

Övrigt

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning KNIVSTA EDEBY GA:3
GA1

Samfälligheter

Samfällighet KNIVSTA EDEBY S:2
Samfallighet_1

Vassunda Edeby Samfällighet, har god ekonomi och sammanhållning, består av 22 hushåll i 11 röda parhus där merparten är barnfamiljer. I avgiften (10.000kr/år) ingår vatten, avlopp, renhållning, gatubelysning, skötsel av gator och grönområden. Till samfälligheten hör en gästparkering med plats för 5-8 bilar, en stor fotbollsplan med mål samt grillplats försedd med utemöbler. Tillsammans arrangeras städdagar och andra aktiviteter. Besök gärna webbplatsen www.vassunda.com.

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, värde: 1 609 000 kr
Mark, värde: 496 000 kr
Summavärde: 2 105 000 kr

Taxeringsår: 2018
Byggår: 1993
Värdeår: 1993

Besiktning

Fastigheten är besiktigad inför försäljningen. Protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Köparen har vidare möjlighet att efter köp besiktiga fastigheten med en utvald besiktningsman.

Information

Uppgifter om bostaden härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på Skatteverkets taxeringuppgifter. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Närområde

VASSUNDA
I Vassunda bor du i ett lantligt läge men samtidigt med närhet till Uppsala, Knivsta, Arlanda och Sigtuna. Goda pendlings möjligheter med bil, buss och tåg. Tåget stannar i centrala Knivsta och det tar bara 29 minuter till Stockholm Central, 9 minuter till stationen i Uppsala och 8 minuter till Arlanda. Busshållplats finns i närheten (UL 101,183), vilket gör det mycket enkelt för hela familjen att ta sig dit man vill även utan bil. Lantlig omgivning, nära till skog och strövområden samt cykelavstånd till Mälaren. Området är ytterst barnvänligt med lekkamrater i alla åldrar och med skolskjuts som stannar vid gästparkeringen i området. Även fotbollsplan och mindre lekplats finns.

KNIVSTA
Knivsta är ett expansivt samhälle och huvudort i kommunen med kommunkontor, skolor, butiker och goda kommunikationer med tågstation och närhet till E4.