Rymlig trea med balkong - Gottsunda -
Ring en mäklare
Rymlig trea med balkong - Gottsunda

Rymlig trea med balkong – Gottsunda

Cellovägen 61, Gottsunda Uppsala

BoendeformBostadsrätt
Boarea82 KvmEnligt föreningen
Våning1 trappa upp
HissNej
Rum3 rum och kökvarav 2 sovrum
Avgift4 509 krinkl. Värme, vatten, kabel-TV grundutbud, bredband; exkl. Hushållsel
Pris1 250 000 kr /bud
Balkong sida
Balkong sida

Vill du veta vad din bostad är värd?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum sida
Vardagsrum sida
Kök/matplats
Kök/matplats
Kök sida
Kök sida
Kök
Kök
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 1 sida
Sovrum 1 sida
Sida sovrum 1
Sida sovrum 1
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2 sida
Sovrum 2 sida
Badrum
Badrum
Hall
Hall
Hall fram
Hall fram
Entré
Entré
Ingång
Ingång
Gård
Gård
Baksida
Baksida
Innergård
Innergård
Innergård sida
Innergård sida
Baksida sida
Baksida sida
Vy balkong sida
Vy balkong sida
Vy balkong
Vy balkong
Planritning
Planritning
Planritning markplan
Planritning markplan

Bostadsbeskrivning

Välkommen till en rymlig trea en trappa upp med egen ingång från markplan, vardagsrum med parkettgolv, kök med matplats, två bra sovrum, kaklat badrum och en trevlig balkong i söderläge där du med familj och vänner kan tillbringa trevliga middagar eller bara koppla av med utsikt mot gården. Välplanerad bostad med potential som kan du anpassa efter egna behov då bostaden har behov av en renovering. I denna del av Gottsunda finns både tillgång till närservice och närhet till grönområden. Goda kommunikationer med buss och bra cykelvägar med förbindelse till bl.a. intilliggande arbetsplatser som SVA och SLU.

Planlösning

ENTRÈ
Egen ingång från markplan med möjlighet till avhängning samt utrymme till förvaring. Från nedre hallen leder en trappa upp till en övre hall med ytterligare avhängningsmöjligheter med en garderob. Ljus och välkomnande hall med ingångar till resten av bostaden, laminatgolv.

KÖK
Rymligt kök med plats för matbord till flera personer. Goda förvaringsmöjligheter med flera skåp och draglådor försedda med vita luckor med vitt kakel under skåpen. Bra arbetsytor med bänkar i laminat och en rejäl diskbänk i rostfritt. Vitvaror består av kyl & frys (Electro Helios), ugn/spis med häll (Electrolux) och fläkt (Electrolux). Plats och möjlighet för installation av diskmaskin. Ett fönster med utsikt mot gården, ljusa väggar och laminatgolv.

VARDAGSRUM
Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med plats för sittgrupp och möbler. Ljusa väggar med stora fönster vilka ger bra ljusinsläpp och dörr mot balkong, parkettgolv.

BALKONG
Härlig balkong i söderläge med sittplats för flera personer där du kan bjuda vänner och bekanta till trevliga middagar eller bara själv koppla av med utsikt mot den gröna gården. Grå plasttrall på golv.

SOVRUM 1
Sovrum med plats för säng och möbler. Fyra stycken garderober för bra förvaringsmöjligheter, ett fönster, ljusa väggar med målad fondvägg, laminatgolv.

SOVRUM 2
Sovrum försett med garderober. Ett fönster, ljusa väggar, laminatgolv.

BADRUM
Ljust och kaklat badrum utrustat med wc stol, handfat med kommod och badrumsspegel. Vitt kakel på väggar med grå kakelplattor som blir till en bård längst väggen, klinker i grå färg på golv.

RENOVERINGAR
2018 Inläggning av laminatgolv

Fastighetsinfo

ÄgandeformBostadsrätt - Lägenhet
Rum3 rum och kökvarav 2 sovrum
Boarea82 KvmEnligt föreningen
Våning1 trappa upp
HissNej
Pris1 250 000 kr /bud
Avgift4 509 krinkl. Värme, vatten, kabel-TV grundutbud, bredband; exkl. Hushållsel
VentilationMekanisk (endast frånluft)
Status Energidekl.Utförd
Energiprestanda157 kWh/m²/år
EnergiklassF
Energideklaration utförd2019-06-27

Driftkostnad

Värme7 500 kr/år
Försäkring900 kr/år
Summa8 400 kr/år

Föreningen

Brf Cellisten

FASTIGHETEN
Föreningens byggnader byggdes 1980-81 av Svenska Riksbyggen. På fastigheten finns 18 st. bostadshus innehållande 188 lägenheter och 2 st. kvartershus.

PARKERINGSALTERNATIV
Det finns 84 st. garage, 95 st. p-platser med både utan el-plint och med el-plint. Boendeparkeringarna hanteras av Riksbyggen, och det är just nu kö till samtliga dessa. Garageplats kostar 375 kr/mån. Parkeringsplats utan el kostar 100 kr/mån. Parkeringsplats med el kostar 150 kr/mån. Just nu finns inga köer för P-Plats.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Föreningslokal, cykelrum, hobbyrum och pingisrum finns inom föreningen. I kvarterslokalen Gurkan finns det möjlighet att hyra övernattningslägenhet för privata fester. Lokalen har också en övernattningslägenhet med fyra sovplatser. Avgiften är 200 kr/dygn för dygn. En depositionsavgift på 500 kr tas också ut.

Det nya hobbyrummet ligger intill trapphus 124 på gård 5, vid den lilla röda utbyggnaden, här kan man snickra, måla om möbler, meka med cykeln eller göra annat småfixande.

Pingisrummet finns på Cellovägen 77.

I bostadsområdet finns fyra tvättstugor i separat byggnad med två till tre tvättmaskiner, centrifug, mangel och torkrum i varje. Grovtvättstuga finns på Cellovägen 77. Närmast bostaden finns tvättstugorna i hus 5 och i hus 52. Bokning görs med hjälp av en tagg på bokningstavlorna eller online.

Det finns en grillplats i varje gård.

Lekplatser finns i 4 av gårdarna.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-tv och bredband via Comhem. Analogt grundutbud för kabel-tv lägg till separat på månadsavgiften – 169 kr. Sedan 2009 finns även 100 Mbit via fiber lan från Telia att tillgå.

FÖRRÅD
Till varje lägenhet finns ett källarförråd. För lägenheten finns förrådet i huset Cellovägen 52.

NYCKLAR
Nyckelhantering via Certego på Fyrislundsgatan 68

RENOVERINGAR
2000 Våtrumsrenovering
2005 Föreningen målade om balkonger och fönster
2006 Fönsterrenovering, OVK och utbyte av fasadvirke och ytskikt på garageportar samt målning av garagen
2007 Utsidan av ytterdörrar ommålade
2008 Tvättstugor och soprum ommålade
2009 Upprustning och ommålning av lekplatser
2011 Upprustning av innergårdarna, målning av trapphus
2012 Installation av rörelsestyrda LED-lampor, OVK, byte av fläktar, fasadtvätt samt installation av trapphissar i källarnedgångar
2013 Modernisering av hissar, allmän upprustning av utemiljön, målning av ytterdörrar
2014 Införande av elektroniskt bokningssystem för tvättstugor och lokaler, införande av automatiska dörröppnare, renovering av samtliga takterrasser, ombyggnation av lekplatser, gästlägenhet har byggts
2015 Målning av samtliga fönster och balkongdörrar, nya fronter på samtliga balkonger och loftgångar
2018 Takrenoveringar (Möjlig isolerings arbeten i längre fram)

ÖVRIGT
För utbyggnad av uteplats krävs föreningens tillstånd och i vissa fall bygglov från kommunen. Montering av parabol är möjlig efter föreningens tillstånd.

AVGIFTER
Köparen debiteras överlåtelseavgift 1163 kr och föreningen tar ut pantsättningsavgift 465 kr.

År 2016 sänktes månadsavgiften med 4% och år 2015 sänktes avgifterna med 1%. På grund av takrenoveringarna har föreningen höjt årsavgiften med 3% 2017-10-01 och från 2018-07-01 med 6%. Inga förändringar av månadsavgiften planerade.

BOSTADSRÄTTSTILLÄGG
Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg till hemförsäkringen. Innehavaren måste ha en egen hemförsäkring för att tillägget ska gälla.

ÄGANDEFÖRHÅLLANDEN
Föreningen accepterar endast fysisk person som medlem. Ingen särskild procentsats vad gäller andelsägande, dock lägst 10%.

VICEVÄRD
Föreningen anlitar vicevärd Mattias Lindgren via HSB.
Han kan nås under dagtid på 018-180122 eller på mattias.lindgren@hsb.se.

INFORMATION:
Uppgifter om bostaden härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Föreningsfakta
NamnBrf Cellisten
Org.nr716401-2333
Äkta föreningJa
Kontaktvicevärd Mattias Lindgren på 018-180122
Hemsidahttp://www.brfcellisten.se/
MarkägareNej
Telefon (kontaktperson)018-18 01 22

Närområde

SERVICE
I Gottsunda Centrum finns stort utbud av butiker, apotek, restauranger och ett inomhusbad med sporthall liksom teater, bibliotek och vårdcentral med mödra- och barnhälsovård. Bland större affärer finns Ica, Willys, Lidl och intill bostaden finns minilivs med pizzeria Flöjten.

SKOLOR / FÖRSKOLOR
Skolor finns med Treklangens skola för årskurser 1-5 och Gottsundaskolan för årskurser 6-9. Flera förskolor finns i området med bl.a. Dirigenten, Fiolbacken, Flöjtens och Musiklådans förskola.

KOMMUNIKATIONER
Täta bussförbindelser till centrum med buss 3,11 från hållplats Cellovägen och Orkestervägen. Bra utbyggda cykelvägar med bl.a. förbindelse till Ultuna med arbetsplatser som SVA och SLU.

NATUR
Östra Gottsunda gränsar mot naturreservatet Gottsundagipen med fina promenadstigar och skidspår vintertid. Med cykel når du lätt badplats och båthamn vid Skarholmen.