Optimalt planerad 1:a med centralt läge -
Ring en mäklare
Optimalt planerad 1:a med centralt läge

Optimalt planerad 1:a med centralt läge

Torngatan 5, Centrum/Kapellgärdet Uppsala

BoendeformBostadsrätt
Boarea35 KvmEnligt föreningen
Våning4 av 5
HissJahiss från markplan
Rum1 rum och kök
Avgift2 345 krinkl. värme; exkl. tillägg för Telia Triple Play 220 kr/mån samt tillägg för varmvatten
Pris1 895 000 kr eller bud
Balkong
Balkong

Vill du veta vad din bostad är värd ?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Kök
Kök
Plats för soffa och matbord i vardagsrumsdel
Plats för soffa och matbord i vardagsrumsdel
Sovalkov med garderober
Sovalkov med garderober
Matplats
Matplats
Bild mot kök
Bild mot kök
Vit skåpinredning, integrerad diskmaskin, ugn med micro
Vit skåpinredning, integrerad diskmaskin, ugn med micro
Bild från rum mot hall
Bild från rum mot hall
Badrum
Badrum
Tvättmaskin med torktumlare
Tvättmaskin med torktumlare
Hall
Hall
Stor balkong
Stor balkong
Balkong
Balkong
Utsikt mot gården
Utsikt mot gården
Utsikt
Utsikt
Gård med gemensamma uteplatser
Gård med gemensamma uteplatser
Torngatan
Torngatan
Karta
Karta
Planskiss
Planskiss

Bostadsbeskrivning

Modernt, påkostat och stilrent boende från 2020/2021 med sovalkov och mycket fint och högt läge i huset. Stor solig balkong i syd/väst. Den mycket ljusa och välplanerade lägenheten nyttjar varje kvadratmeter till fullo. Vardagsrum med stora fönster och rymlig sovalkov. Inbyggda garderober med skjutdörrar i både alkov och hall. Kök med induktionshäll, inbyggd ugn/micro samt integrerad diskmaskin. Helkaklat badrum med duschhörna och kombimaskin tvätt/tork. Från den stora balkongen har du utsikt mot en lugn grön innergård med bl a sociala ytor och grillplats.
Bostaden har endast använts sparsamt som övernattningslägenhet, skicket är utmärkt. 6 mån garantitid kvar för vitvarorna.

Området är centralt beläget med mycket kort gångavstånd till citykärnans utbud av butiker, restauranger och caféer. Du tar dig även snabbt med cykel till Resecentrum och till Uppsala Universitets olika institutioner. Flera gym finns i närområdet.

Se öppna visningstider, eller boka privat visning med mäklar

Planlösning

HALL
Hall med platsbyggda garderober med skjutdörrar i spegelglas. Städskåp. Parkettgolv i mattlackad ek och ljust målade väggar. Den fria siktlinjen från hallen mot balkongen ger ett trevlig och ljust första intryck. 

KÖK
Skåpinredning från Marbodal med vita släta luckor och grå bänkskiva, kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn/micro samt integrerad diskmaskin. De rostfria vitvarorna kommer från Siemens. Det är 6 mån garantitid kvar för vitvarorna.

VARDAGSRUM & SOVALKOV
Rymligt vardagsrum med stora fönster och plats både för matbord och soffa. Rymlig sovalkov är belägen i vinkel med vardagsrummet. Här finns inbyggda garderober med skjutdörrar. Parkettgolv i mattlackad ek och ljust målade väggar.

BADRUM
Helkaklat badrum med klinkergolv med värmeslingor. Duschväggar i matt glas, elektrisk handdukstork, handfat med kommod, wc, kombimaskin tvätt/tork från Siemens med praktisk bänkskiva och rymligt förvaringsskåp ovanför. 

BALKONG
Stor möblerbar balkong med utsikt mot den fint planerade innergården. Här kan du njuta av solen länge. Möjlighet finns att glasa in balkongen för den som önskar.

Fastighetsinfo

ÄgandeformBostadsrätt - Lägenhet
Rum1 rum och kök
Boarea35 KvmEnligt föreningen
Våning4 av 5
HissJahiss från markplan
Pris1 895 000 kr eller bud
Avgift2 345 krinkl. värme; exkl. tillägg för Telia Triple Play 220 kr/mån samt tillägg för varmvatten
VentilationMekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning
Status Energidekl.Utförd
Energiprestanda57 kWh/m²/år
EnergiklassC
Fönster3-glas

Driftkostnad

Med 1 person i hushållet

El3 000 kr/år
Vatten/Avlopp1 540 kr/år
Försäkring1 079 kr/år
Summa5 619 kr/år
KommentarSchablonberäknade kostnader (säljaren har endast använt bostaden som övernattningslägenhet).

Föreningen

Förening

BYGGÅR
2020. 

ANTAL LGH
59 st.

HISS
Med hissen tar du dig bekvämt från markplan utan trappsteg till bostaden och även till källaren med förråd, garage och cykelförvaring. 

FÖRRÅD
Lägenhetsförråd med nätväggar, inrett med hylla och stång.

BREDBAND/TV
Telia Triple Play. Kommunikationslösning där fastigheten försörjs med telefoni, TV och internet  via fiber där ett lokalt nät finns uppbyggt för försörjning till och i lägenheterna. Ca 25 TV-kanaler, abonnemangsavgift för telefoni och internet 100/100. Obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån. 

VARMVATTEN
Mätare för individuell varmvattenmätning till varje lägenhet.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelrum i källaren. Barnvagns- och rullstolsförråd finns i anslutning till trapphuset. En mindre cykelverkstad för enklare arbeten nås från Ljusbärargatan.

PARKERING
Garage i källaren, (28 st + 3 st med laddstolpe) separat kösystem tillämpas. Hyra 1 200 kr/mån resp. 1400 kr/mån för plats med laddstolpe. Garaget är del av en gemensamhetsanläggning med intilliggande bostadsrättsföreningar.

INNERGÅRD
Fin och grön innergård med planteringar, sociala ytor och och lekytor. Gården är designad av landskapsarkitekt Ulf Nordfjell. Gården delas med intilliggande föreningar i en gemensamhetsanläggning. 

LÅGENERGIHUS
Välisolerade ytterväggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihus innebär mer fördelaktiga värmekostnader och mindre koldioxidutsläpp.

FÖRSÄKRING
De boende tecknar hemförsäkring med bostadsrättstillägg.

DELAT ÄGANDE
Föreningen accepterar andelsägande såsom barn/föräldrar.

Föreningsfakta
NamnTornträdgården 3
Org.nr769637-9689
Äkta föreningJa
Jur. pers. tillåtsNej
MarkägareJa

Närområde

Kapellgärdet har ett centralt läge, mindre än en kilometers gångavstånd till centrum och på vägen passerar du flera träningsanläggningar, restauranger och caféer. Området ligger utmärkt till för den växande skaran Stockholmspendlare. Med cykel tar du dig på bara fem minuter till Resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen. För dig som pendlar med bil är det även nära till påfarten för både E4:an och Bärbyleden.

Kapellgärdet är i stort expansionsstadie. Området passar lika bra för ungdom, familjer och äldre. I närområdet finns gym, restauranger och med en kort promenad når ni Galleria Kvarnen med service som bl a välsorterad livsmedelsbutik, apotek, paketombud och systembolag.

Förutom en fin innergård till föreningen finns det lekplats i området, med moderna redskap för barn i olika åldrar.

INFORMATION:
Uppgifter om bostaden härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.