Modern 2:a i med egen uteplats - Sävja -
Ring en mäklare
Modern 2:a i med egen uteplats - Sävja

Modern 2:a i med egen uteplats – Sävja

Ölandsresan 3B, Sävja Uppsala

BoendeformBostadsrätt
Boarea41 KvmEnligt föreningen
VåningMarkplan
Rum2 rum och kökvarav 1 sovrum
Avgift2 574 krinkl. Värme, Vatten, Kabel-TV, bredband; exkl. Hushållsel
Pris1 595 000 kr /bud
Uteplats sida
Uteplats sida

Vill du veta vad din bostad är värd?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum sida
Vardagsrum sida
Kök fram
Kök fram
Fram
Fram
Sovrum
Sovrum
Sovrum fram
Sovrum fram
Sovrum sida
Sovrum sida
Badrum
Badrum
Badrum sida
Badrum sida
Entré detaljer
Entré detaljer
Uteplats
Uteplats
Uteplats vy
Uteplats vy
Gård
Gård
Gård sida
Gård sida
Gård fram
Gård fram
Takterrass fram
Takterrass fram
Takterrass
Takterrass
Tekterrass detalj
Tekterrass detalj
Takterrass sida
Takterrass sida
Takterrass vy
Takterrass vy
Takterras gårdsvy
Takterras gårdsvy
Gym
Gym
Bastu
Bastu
Planritning
Planritning

Bostadsbeskrivning

Här bor du i en nybyggd och modern lägenhet i Brf Linneas utsikt som färdigställdes 2018 med en unik och spännande arkitektur där byggnaderna varierar i höjd och material varav mycket trä i grönskande Sävja. Lägenheten har yteffektiv planlösning med 2 rum ock kök som utgörs av ett vardagsrum, sovrum med genomgående parkettgolv och helkaklat badrum. Till lägenheten hör en stor uteplats med möjlighet för familj och vänner att grilla eller bara koppla av med utsikt mot innergården. I föreningen har du även tillgång till en takterrass, gym, mm. Goda kommunikationer till centrum med buss 5 samt cykelvägar hela vägen till centrum. Närhet till natur och friluftsmöjligheter i naturreservatet Lunsen.

Planlösning

Entré till bostaden är i markplan från gården och bekvämt med hiss från gatuplan eller trappa därifrån till bostaden. Porttelefon finns vid båda entréportarna.

INGÅNG
Ingång genom hall med avhängningsmöjligheter på vänster sida med en praktisk garderob försedd med skjutdörrar. Entrédörren är en säkerhetsdörr, elcentral finns i garderoben. Vita väggar, klinkergolv i entrén på golv.

KÖK
Ljust kök med bra arbetsutrymme och gott om förvaring med skåp, högskåp och draglådor i vitt, bänk i svart laminat och diskbänk i rostfritt med stilrent vitt kakel ovan. Komplett maskinell utrustning genomgående av Electrolux med spis med induktionshäll, ugn, kombinerad kyl & frys, diskmaskin och fläkt. Ljusa väggar och ekparkett på golv.

BADRUM
Rymligt helkaklat badrum med vitt kakel, utrustat med duschkabin försedd med glasdörrar, wc-stol, spegelförsett badrumsskåp, kommod med vita luckor, handdukstork och tvättmaskin (Electrolux). Bekvämt elvärmegolv och grått klinker på golv.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet har en öppen planlösning med plats för sittgrupp och möbler med ingångar till badrum och sovrum. Stora fönster mot gården för bra ljusinsläpp och dörr mot uteplats, vita väggar och ekparkettgolv.

UTEPLATS
Fantastisk uteplats på hela 14,8 kvm med gott om plats för bord för sittplatser till flera personer. Här kan du med familj och vänner avnjuta grillningar och middagar eller bara koppla av med utsikt över den spännande gårdsmiljön. Uteplatsen är försedd med betongplattor på mark och träpanel på vägg.

Fastighetsinfo

ÄgandeformBostadsrätt - Lägenhet
Rum2 rum och kökvarav 1 sovrum
Boarea41 KvmEnligt föreningen
VåningMarkplan
Pris1 595 000 kr /bud
Avgift2 574 krinkl. Värme, Vatten, Kabel-TV, bredband; exkl. Hushållsel
VentilationMekanisk m. värmeåtervinning
Status Energidekl.Ej utförd
Fönster2+1-glas med isolerruta

Driftkostnad

Med 1 person i hushållet

El5 920 kr/år
Försäkring491 kr/år
Summa6 411 kr/år

Föreningen

Brf Linneas Utsikt 1

Här bor du bekvämt med allt som nyproducerat boende har att erbjuda med nya och fräscha utrymmen som hiss och garage. I föreningen finns även tillgång till gym, bastu, gästrum, festlokal samt hobbyrum. Utöver detta tillkommer en fantastisk takterrass ovanpå huset som är fritt tillgänglig till de boende. I garaget finns även cykelförråd med möjlighet att ladda elcykel. På innergården lekyta, grillplats samt odlingslådor som man kan hyra för de som är intresserade.

Om projektet

Bostadhusen byggdes 2017-2018 med inflyttning etappvis september – december 2018. I Brf Linneas utsikt finns det totalt 121 lägenheter fördelade på 5 trapphus.

Gemesamma utrymmen
Gästrum, cykel och barnvagnsförråd:
På entréplanet i höghuset finns det två gästrum, cykelförråd och barnvagnsförråd. Gästrummen bokas mot en avgift (ca 100kr/natt och rum).
Takterarass och Festlokal:
På plan 5 i samma hus finns en fantastisk takterrasss med bord och solstolar där du kan koppla med utsikt över föreningens byggnader och den närliggande bebyggelsen. Intill finns det en fest/samlingslokal med kök och toalett.
Gym och bastu:
Det finns även ett stort och välutrustat gym med bastu i ett av låghusen.
Förråd:
Samtliga lägenheter har tillgång till ett eget förråd. Förråden är 2-5 kvm stora. Förråden finns på källarplan upp till plan 3.

Parkering

Föreningen har runt 47 garageplatser och 50 utomhusparkeringar. Kostnad för garage: 700kr/mån, utomhusparkering: 250kr/mån. Garagen ligger i källaren i hus 1-4 med hiss upp till lägenheterna.

TV och Bredband

Föreningen har tecknat avtal med ComHem. Kostnaden för denna tjänst är 149 kronor i månaden som läggs på månadsavgiften.

Föreningsfakta
NamnBrf Linneas utsikt
Org.nr769632-7266
Äkta föreningJa
MarkägareNej

Närområde

Sävja är ett lugnt och grönt område där man bor nära inpå naturen. Alldeles utanför dörren är en av Uppsalas största skogar med fina strövområden med möjlighet att plocka svamp och bär eller ta långpromenader. Här finns även Naturreservatet Norra Lunsen som erbjuder bl.a. utsiktstorn, vandringsleder (Upplandsleden) och skidspår på vintern. Några hundra meter från Ölandsresan ligger Sävja idrottsplats med flera bollplaner och bl.a. utegym och mellan Gotlandsresan och idrottsplatsen finns Uppsalas första pump track för cyklar. Precis bredvid pump tracken finns en mindre skatepark i betong och en basketbollplan. I denna del av stan finns bra utbud av närservice samt vård och skola. Sävja har goda kommunikationer med stadsbussar in till Uppsalas centralare delar, närhet till E4:an för de som pendlar och flera cyklelvägar.

Närhet till ICA-butik, bensinstation, minilivs, flera pizzerior, vårdcentral, apotek, kulturcentrum och bibliotek.

Förskolor: Föräldrakooperativet Daghemmet Grodan, Lammets Förskola, Stordammens förskola.

Grundskolor: Stordammen Skola, Uppsävjaskolan och Nåntunaskolan.

Kommunikationer: Väg 255, E4:an. Buss nr. 5 trafikerar Uppsala city och buss nr. 31 till Gottsunda Centrum. Nyreniverad cykelväg ända in till centrum.