Ljus 2:a med fin balkong i söderläge - Eriksberg -
Ring en mäklare
Ljus 2:a med fin balkong i söderläge - Eriksberg

Ljus 2:a med fin balkong i söderläge – Eriksberg

Glimmervägen 2C, Eriksberg Uppsala

BoendeformBostadsrätt
Boarea60 KvmEnligt föreningen
Våning2
HissNej
Rum2 rum och kökvarav 1 sovrum
Avgift3 706 krinkl. Värme, Vatten, El, Kabel-TV, Bredband
Pris1 900 000 kr /Bud
Bakong detalj
Bakong detalj

Vill du veta vad din bostad är värd?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Vardagsrum sida
Vardagsrum sida
Utgång balkong
Utgång balkong
Vardagsrum
Vardagsrum
Hall fram
Hall fram
Kök fram
Kök fram
Kök
Kök
Hall
Hall
Badrum
Badrum
Badrum detalj
Badrum detalj
Sovrum sida
Sovrum sida
Sovrum
Sovrum
Entré
Entré
Ingång
Ingång
Baksida
Baksida
Gård fram
Gård fram
Gård sittplats
Gård sittplats
Lekplats
Lekplats
Framsida gavel
Framsida gavel
Framsida
Framsida
Gård
Gård
Vy framsida
Vy framsida
planritning
planritning

Bostadsbeskrivning

Välkommen till en lägenhet med två rum och kök på 60 kvm i populära Eriksberg med både närhet till grönområden och kort avstånd till centrum. Här bor du i en ljus bostad på 2:a våningen med fräscht kök, vardagsrum med parkettgolv, helkaklat badrum, bra sovrum och en balkong i härligt söderläge. Välskött förening där bl.a. bredband ingår i månadsavgiften. Eriksberg är ett lugnt och grönt område ca 3,5 km till Uppsala centrum men samtidigt bra möjligheter till friluftsliv och rekreation med närhet till Hågadalen och stadsskogen. Gott om service på närliggande Västertorg med bl.a. livsmedelsbutiker, restaurang, vårdcentral och flera gym i området.

Planlösning

HALL
Entré med säkerhetsdörr och särskild innerdörr. Ljus hall med ingång till kök och sovrum på vänster sida, vardagsrum på högersida och badrum rakt fram. På höger sida finns praktisk graderob med spegelförsedda dörrar, vitmålade väggar och parkettgolv.

KÖK
Stiligt och välutrustat kök med utrymme för bord med plats för flera personer. Gott om förvaringsutrymmen med många skåp och draglådor samt högskåp med luckor och dörrar i vit färg. Bra arbetsutrymme med bänkar på båda sidor i grå laminat och med infälld diskho i rostfritt. Utrustat med spis (IKEA), kyl/frys (Bosch), microvågsugn (IKEA) och infälld diskmaskin (IKEA). Ett fönster med bra ljusinsläpp, vitmålade väggar och vitt kakel över bänkar, laminatgolv.

BADRUM
Helkaklat badrum med vitt kakel med en bård längst väggen i beige nyans, blåfärgat klinker på golv. Utrustat med wc-stol, handfat med spegelförsett badrumsskåp, handdukstork, elvärmegolv och tvättmaskin (Elektro Helios).

SOVRUM
Sovrum med god plats för säng och möbler. Garderobsvägg med spegelförsedda skjutdörrar. Vitmålade väggar och parkettgolv.

VARDAGSRUM
Trivsamt vardagsrum med bra möjligheter för möblering, stora fönster för bra ljusinsläpp och utgång till balkong. Vitmålade väggar och parkettgolv.  

BALKONG
Härlig balkong med plats för sittgrupp. Här kan du med vänner sitta till långfika eller bara njuta av förmiddagssolen med utsikt mot närområdet. Trätrall på golv.

Fastighetsinfo

ÄgandeformBostadsrätt - Lägenhet
Rum2 rum och kökvarav 1 sovrum
Boarea60 KvmEnligt föreningen
Våning2
HissNej
Pris1 900 000 kr /Bud
Avgift3 706 krinkl. Värme, Vatten, El, Kabel-TV, Bredband
Reparationsfond609
Status Energidekl.Ej utförd
Fönster2-glas

Driftkostnad

Med 1 person i hushållet

El420 kr/år
Försäkring1 481 kr/år
Övrigt1 380 kr/år
Summa3 281 kr/år

Föreningen

Brf parken

OM FÖRENINGEN
Brf Parken består av 1 bostadshus som innehåller 60 lägenheter och 1 lokal varav 2 lägenheter och en lokal är hyresrätter. Fastigheten, Eriksberg 3:2, bebyggdes 1958-59 av Anders Diös AB. Föreningens adresser är Glimmervägen 2 A-C och Fältspatsvägen 2, 4, 6.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Inom föreningen finns det en tvättstuga med tre tvättmaskiner och ett separat torkrum där det finns torktumlare, torkskåp och el-mangel. Det finns även övernattningsrum (100 kr första natten, därefter 50 kr/natt), cykelrum, barnvagnsförråd samt hobbyrum. Föreningen har en mycket vacker skogsträdgård med tillgång till grill och trädgårdsmöbler som nyttjas flitigt av föreningens medlemmar sommartid då det är som vackrast.

FÖRRÅD
Till varje lägenhet hör två förråd, ett större med hönsnätväggar och ett mindre matkällarförråd.

PARKERINGSALTERNATIV
Föreningen har 8 garage som kostar ca 465-505kr/mån (kösystem tillämpas) och 22 p-platser med el som kostar 114 kr/mån (kösystem tillämpas).

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-TV och bredband via Comhem. Föreningen har bredbandsavtal med A3 där 100Mbit/100Mbit ingår i månadsavgiften. Bredbandskostnaden är 115:- och är specificerad på avgiftsavin.

EL
Föreningen har elavtal med vattenfall. Varje enskilt hushålls elförbrukning (kWh) debiterad per kvartal på månadsavin.

FÖRSÄKRING
Bostadsrättsföreningen har tecknat en bostadsrättstilläggsförsäkring.

AVGIFTER
Månadsavgiften innehåller värme, vatten, kabel-tv, bredband, bostadsrättstilläggsförsäkring. Föreningens debiterar 1% av basbeloppet för varje pantmeddelande (465 kr) samt 2,5% av basbeloppet i överlåtelseavgift (1163 kr). Avgifterna betalas av köparen.

RENOVERINGAR
1999 Renovering av fönster.
2002 Omdränering, gårdsrenovering samt nya tvättmaskiner
2003 Stamrenovering (kakel, klinkergolv och golvvärme), målning i trapphus och källare, ljudisolerade plattor monterade i trapphusen, ventilationskanalerna rensade, OVK-besiktning av ventilation/tilluftsflöden, övernattningsrum färdigställt
2004 Garageportar bytta, bredband installerat, utegrill till gården
2005 Nytt taktegel, isolering av vind samt nya portlås med kod
2006 Kyrkoportarna renoverade, radonmätning utförd
2008 Elstammar bytta, genomförd energideklaration
2014 Fönsterbyte, nya balkongpartier mot Glimmervägen
2015/2016 skedde en relining av de vertikala ventilationskanalerna.
2016 gjordes den senaste OKV-besiktningen med godkänt utfall.
2017/2018 gjordes en omfattande renovering av uthyrningslokalerna.
2018 byttes samtliga lägenhetsdörrar till säkerhetsdörrar och en branddörr mellan huskropparna
installerades.

ÄGANDEFÖRHÅLLANDEN
Föreningen godkänner att förälder och barn äger gemensamt. Juridisk person godkänns ej som medlem för privatändamål.

Föreningsfakta
NamnBrf Parken
Org.nr717600-3486
Äkta föreningJa
MarkägareNej

Närområde

SERVICE
Västertorg ligger på ett par minuters gångavstånd, med service och utbud med bl.a frisör, 2 livsmedelsbutiker, postutlämning, pizzeria, apotek, folktandvård och restaurang. Vårdcentral och bibliotek finns också invid torget.

SKOLA/FÖRSKOLA
Ett kort avstånd från bostaden finns grundskolan Eriksbergskolan åk 7-9 och Hågadalsskolan med förskoleklass till år 6.

REKREATION
I direkt anslutning till Eriksberg finns naturreservatet Hågadalen-Nåsten där all typ av friluftsaktiviteter kan idkas så som promenader, skidåkning mm. I närbelägna stadsskogen finns upplysta elljusspår, i Ekeby Friskis och Svettis, i Sommarro Mantra Gym och i Rosendal USIF arenor med tennisbanor mm.

KOMMUNIKATION
Bra utbyggda cykelvägar med endast ca 10 min från centrum. Närhet även till Akademiska Sjukhuset, Ångströmslaboratoriet, BMC samt SLU. Bra bussförbindelser med linjer 2, 12 från hållplatserna vid Västertorg eller 30 från Glimmervägen. Till Uppsala city tar det bara knappt 8-10 minuter.

INFORMATION:
Uppgifter om bostaden härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.