Gavellägenhet med 3 rum och kök i nyproducerat område - Luthagen -
Ring en mäklare
Gavellägenhet med 3 rum och kök i nyproducerat område - Luthagen

Gavellägenhet med 3 rum och kök i nyproducerat område – Luthagen

Blandargatan 10, Luthagen Stabby Uppsala

BoendeformBostadsrätt
Boarea73 KvmEnligt föreningen
HissJaFrån markplan
Rum3 rum och kökvarav 2 sovrum
Avgift3 998 krinkl. Värme, kallvatten,; exkl. El, varmvatten, TV, telefoni, bredband
Pris2 695 000 kr /bud
Matplats vardagsrum
Matplats vardagsrum

Vill du veta vad din bostad är värd?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum fram
Vardagsrum fram
Kök fram
Kök fram
Kök sida
Kök sida
Sida kök
Sida kök
Kök detaljer
Kök detaljer
Badrum
Badrum
Badrum detaljer
Badrum detaljer
Hall
Hall
Sovrum 1 sida
Sovrum 1 sida
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Entré
Entré
Framsida sida
Framsida sida
Framsida balkong
Framsida balkong
Sida balkong
Sida balkong
Gjuteriparken
Gjuteriparken
Gård
Gård
Gård
Gård
Innergård sida
Innergård sida
Planritning
Planritning

Bostadsbeskrivning

Välkommen till en ljus och välplanerad trea i fint gavelläge med utsikt över den nya Gjuteriparken. Lägenheten har en inbjudande öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och köksdel, rymligt helkaklat badrum, två bra sovrum och en härlig balkong i västläge. Ytorna är oslitna och fräscha med genomgående parkettgolv. Bra tillgänglighet med hiss från markplan. Här bor du i norra Luthagen i ett expansivt område med gott om service i närliggande Mimmi Ekholms plats men samtidigt nära Stabbyskogens grönområde.

Planlösning

Porttelefon finns vid entréporten varifrån man med hiss från markplan enkelt tar sig 2 våningar till bostaden.

HALL
Entré till hall med plats för avhängning och förvaring i garderob försedd med skjutdörrar. Ingångar till sovrum rakt fram, badrum och övriga bostaden till vänster. Ljusa väggar och parkettgolv.

KÖK
Ljust Marbodalkök med gott om förvaring med skåp, högskåp och draglådor i vitt, stor bänk i grå laminat och försänkt diskho i rostfritt med stilrent vitt kakel ovan. Komplett maskinell utrustning (Siemens) med induktionshäll, ugn, mikrougn, 2 kombinerade kyl & frys, diskmaskin och fläkt (Franke). Ljusa väggar och parkettgolv.

VARDAGSRUM
Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med bra plats för möbler och soffgrupp, öppen planlösning mot matplats och kök. Flera fönster som vetter mot två håll ger bra ljusinsläpp. Dörr mot balkong, ljusa väggar och parkettgolv.

BALKONG
Rymlig balkong i västläge med plats för bord till flera personer. Här finns möjlighet med familj och vänner att umgås till middgar eller grillningar eller bara koppla av till kvälssol. Utsikt mot Gjuteriparken

BADRUM
Helkaklat badrum med vitt kakel, utrustat med duschvägg med klarglas, wc-stol, spegelförsett badrumsskåp och kommod med vita luckor. Tvättmaskin och torktumlare (Siemens) med avlastningsbänk och högskåp gör det bekvämt att tvätta. Grått klinker på golv.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum plats för säng och möbler. Bra förvaringsmöjligheter med garderobsvägg försedd med skjutdörrar. Ett fönster, ljusa väggar och parkettgolv.

SOVRUM 2
Sovrum med möjlighet att nyttjas som barnrum eller arbetsrum. Ett fönster och garderob, ljusa väggar och parkettgolv.

Fastighetsinfo

ÄgandeformBostadsrätt - Lägenhet
Rum3 rum och kökvarav 2 sovrum
Boarea73 KvmEnligt föreningen
HissJaFrån markplan
Pris2 695 000 kr /bud
Avgift3 998 krinkl. Värme, kallvatten,; exkl. El, varmvatten, TV, telefoni, bredband
AvgiftsförändringNej
Status Energidekl.Ej utförd
Fönster3-glas

Driftkostnad

El1 299 kr/år
Försäkring366 kr/år
Övrigt220 kr/år
Summa1 885 kr/år
KommentarBostaden har stått obebodd

Föreningen

Brf Anemonen 1

FASTIGHETEN
Fastigheten består av ett bostadshus med 60 lägenheter. Byggår är 2017 och inflyttning har skett från och med 2017. Brf Anemonen 1 delar innergård med Brf Anemonen 2 vars byggnader stod klara 2018. Adresser Hällbygatan 43, Pålgatan 3, Blandargatan 8 och 10.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Generös innergård. Cykelförråd i källare med barnvagns- och rullstolsförråd i anslutning till entén. Miljörum med källsortering av sopor beläget mellan trapphus 3 och 4.

PARKERING
32 garageplatser i källarplan (ca 1100 kr/mån). 8 öppna parkeringsplatser utomhus med elplint (ca 550 kr/mån).

TV, BREDBAND & EL
Telia Triple Play bredband för telefon, TV och data via fiber. En digitalbox följer med lägenheten. Avgiften är 220kr/månad och läggs på månadsavgiften.

AVGIFTER
I månadsavgiften ingår värme, kallvatten. Varmvatten debiteras separat enligt upmätt förbrukning. Föreningen har tecknat gemensamt abonnemang med Telia Triple Play vilket debiteras tillsammans med månadsavgiften. Enligt föreningens stadgar får överlåtelseavgift tas ut av bostadsrättshavaren med belopp som maximalt får uppgå till 2,5 % av basbeloppet (2019: 1163 kr). För arbete med pantsättning av bostadsrätt får pantsättningsavgift tas ut med belopp som maximal får uppgå till 1 % av prisbasbeloppet (2019: 465 kr/pant). Pantsättningsavgift betalas av pantsättaren.

NYCKELHANTERING
In och utkvittering av lägenhetsnycklar sker på Certego på Fyrislundsgatan 68

FÖRVALTARE
Ekonomisk förvaltare är MBF.

Föreningsfakta
Namn BRF Anemonen 1
Org.nr769630-8068
Äkta föreningJa
MarkägareNej

Närområde

LUTHAGEN/STABBY
Bostaden finns i ett expansivt område i norra delen av Luthagen kring Mimmi Sjöholms plats med behagligt cykelavstånd från centrum. Luthagen är en stadsdel med både citykaraktär och en blandad bebyggelse av villor, radhus och flerfamiljshus vilket karakteriserar bostadsområdet. En del av den äldre bebyggelsen från tidigt 1900-tal är bevarade. Här förenas lugna lummiga gator och alléer med små parker och vackra generösa innergårdar.

MOTIONSANLÄGGNINGAR
Naturnära område med Stabbyskogen inom bekvämt avstånd. Flera motionsanläggningar inom kort avstånd t ex: gym på Mimmi Ekholms plats, Fyrishov, Fyrisfjädern, Friskis och Svettis på Fyrishov och i Ekeby. Även utegym i Librobäck.

KOMMUNIKATIONER
Stadsbuss linje 9 går från Mimi Sjöholms plats och linje 1 går från Börjegatan. Från Luthagsesplanaden går länsbuss till Sala, Västerås och Enköping. Med bil är det nära till Bärbyleden mot både Enköping och Stockholm.

MATBUTIKER
Närmsta livsmedelsbutik är ICA Nära på Hällbygatan sedan Nelins vid Börjetull. Vid Ringgatan finns Coop och Luthagens Livs på Sysslomansgatan.

FÖRSKOLOR / SKOLOR / UNIVERSITET
Flera förskolor finns i området. Sverkerskolan, Eriksskolan, Fyrisskolan, Ekonomikum ligger inom bekvämt gång- och cykelavstånd samt nya Tiundaskolan som står klar under 2018.

RESTAURANGER
På Börjegatan finns Tre små fåglar, Arom och Luthagens kök och bar. På Geijersgatan finns Sushirestaurang. Vid Mimmi Ekholms plats finns italiensk restaurang, sushirestaurang och kafé.

INFORMATION
Uppgifter om bostaden härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.