Centralt beläget kedjehus i Storvreta -
Ring en mäklare
Centralt beläget kedjehus i Storvreta

Centralt beläget kedjehus i Storvreta

Gavelvägen 2, Storvreta Uppsala

BoendeformVilla
Boarea112 KvmFastighetsregistret
Biarea11 KvmFastighetsregistret
Tomtarea764 KvmFastighetsregistret
Rum4 rum och kökvarav 3 sovrum
Pris2 750 000 kr /bud
Framsida vy
Framsida vy

Vill du veta vad din bostad är värd?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Trädgård
Trädgård
Uteplats sida
Uteplats sida
Hall
Hall
Vardagsrum fram
Vardagsrum fram
Vardagsrum sida
Vardagsrum sida
Vardagsrum burspråk
Vardagsrum burspråk
Vardagsrum
Vardagsrum
Detaljer vardagsrum
Detaljer vardagsrum
Sovrum/arbetsrum
Sovrum/arbetsrum
Kök sida
Kök sida
Kök
Kök
Matplats kök
Matplats kök
Detaljer toalett
Detaljer toalett
Trappa
Trappa
Hall övre plan
Hall övre plan
Sovrum 2 sida
Sovrum 2 sida
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 3
Sovrum 3
Badrum
Badrum
Tvättstuga
Tvättstuga
Tvättstuga sida
Tvättstuga sida
Trädgård baksida
Trädgård baksida
Trädgård sida
Trädgård sida
Uteplats
Uteplats
Framsida sida
Framsida sida
Framsida
Framsida
Tomtkarta
Tomtkarta
Planritning övre plan
Planritning övre plan
Planritning markplan
Planritning markplan

Bostadsbeskrivning

Välkommen till Gavelvägen 2 ett 1 1/2 plans kedjehus med centralt läge i Storvreta. Här bor du i ett rymligt hus på 112 kvm med garage, en trädgård på en tomt i hörnläge och uppvärmning genom bergvärme. Bostaden har trivsamt kök, 3 sovrum, ett badrum, gästtoalett, stort vardagsrum med ett burspråk och uteplats med möjlighet att sitta ute till kvällssol. Storvreta är en populär ort endast 15 km från Uppsala. Här finns möjlighet till friluftsliv, närhet till skolor och service. Bra kommunikationer som erbjuder pendling med bil på E4 samt Upptåget från Storvreta station.

Planritning

MARKPLAN

HALL
Entré genom ytterdörr försett med glas. Rymlig hall med avhängningsmöjligheter med hatthylla. Ingångar till kök och klädkammare till vänster, vardagsrum rakt fram, på höger sida finns trappor ned till tvättstuga samt övre våning och en toalett. Mönstrade tapeter, plastmatta på golv.

KÖK
Trivsamt kök med plats för bord med sittplatser till flera personer. Gott om förvaring med flera skåp och högskåp med luckor i ljus träimitation. Bra med arbetsutrymme med rejäl diskbänk i rostfritt med vitt kakel ovan och arbetsbänk i laminat. Vitvarorna består av kyl (Whirlpool), spis med häll (Electro Helios) och fläkt med belysning. Mellan köket och sovrummet finns en förbindelse med garderober på sidorna. Två stora fönster mot framsidan av huset för bra ljusinsläpp och mönstrade tapeter i beige nyans, laminatgolv.

VARDAGSRUM
Ljust och rymligt vardagsrum med ett fint burspråk som ger rummet en spatiös känsla. Här kan man sitta med härlig utsikt över trädgården eller njuta av den stora öppna spisen. Vardagsrummet har gott om plats för sittgrupp och matplats, med skjutdörrarna öppna till det intilliggande rummet kan man få ytterligare utrymme. Dörr mot altan finns på höger sida, ljusa väggar på tapeter och parkettgolv.

SOVRUM 1 / ARBETSRUM
Sovrum med möjlighet att nyttjas som arbetsrum. Stora skjutdörrar gör att rummet blir till en förlängning av vardagsrummet. Ett stort fönster mot framsidan, ljusa tapetserade väggar och parkettgolv. Ingång till praktisk klädkammare försedd med hyllplan och upphängningsmöjligheter.

UTEPLATS
Rymlig altan försedd med träräcke och ett kurrogerat genomskinligt tak med utrymme för sittplatser till flera personer.  Här har du bra möjligheter att med familj och vänner äta middagar, grilla eller bara koppla av till härlig kvällssol med utsikt mot trädgården och den närliggande grönskan.

TOALETT
Gästtoalett försedd med wc-stol, handfat med kommod och spegelförsett badrumsskåp. Ett fönster, mönstrade tapeter, vitt kakel vid handfat och klinker på golv.

TVÄTTSTUGA
Stor tvättstuga med gott om plats för att sköta tvätten. Här finns tvättpelare, tvättho och en duschhörna. Fönster, ljusa mönstrade tapeter, plastmatta på golv. 

MATKÄLLARE
Matkällare (5 kvm utöver biytan) försedd med hyllor med möjlighet till förvaring av bl.a matvaror och en frys (Siemens). Ljusa målade väggar och betonggolv

ÖVRE PLAN
En trappa leder upp till hallen i övervåningen, heltäckande matta på golv. I innertaket finns en lucka till en övre vind.

VINDSUTRYMME
Praktiskt förvaringsutrymme med snedtak.

SOVRUM 2
Stort sovrum med plats för säng och möbler. Ett fönster mot framsidan, målade väggar och heltäckande matta på golv. Vid ena sidan finns en klädkammare samt ett vindsutrymme med snedtak.

SOVRUM 3
Sovrum med ett fönster mot trädgård och grönområde, tapetserade väggar och plastmatta på golv. Vid ena sidan finns ett vindsutrymme med snedtak.

BADRUM
Badrum med badkar, wc stol, handfat med kommod, spegelförsett badrumsskåp med belysning. Vitt kakel och mönstrade våtrumstapeter ett fönster och klinker på golv.

GARAGE
Garage (18 kvm) med plats för fordon och förvaring av verktyg trädgårdsredskap mm.

TRÄDGÅRD
Huset är belägen på en hörntomt som första hus i kedjehuslängan och har därför en trädgård som går runt ena sidan av huset och har ett grönområde mot andra sidan. På trädgården finns fruktträd och rabatter samt ett växthus. Här finns utrymme för spel och lek för barn och trädgårdsodling för de intresserade.

RENOVERINGAR

2018 Installation duschkabin i tvättstuga.
2018 Tak över uteplatsen byttes och stommen renoverades.
2014 Senaste målning/lasering av huset inkl. nya gavelbeslag till vindskivor.
2015 Inköp frys (Siemens)
2013 Ny inkommande vattenledning till gemensamhetsanläggningen i källaren på Gavelv. 6
2011 Installation bergvärme.
2011 Renovering/utbyte av kallvattenstam (mellan egna fastigheten och gemensamhetsanläggningen på Gavelvägen 6).
2008 Inköp av vitvaror spis, Electro Helios och Kyl.
2007 Åtgärder radon. Tätning grund, ökad ventilation. Radonmätning 2008 med godkända värden.
1996 Plåttak på garaget
1994 Utbyggnad burspråk
1978 Tilläggsisolering och träbeklädnad fasad
ca 1975 Tilläggsisolering grund med fiberplattor

Fastighetsinfo

ÄgandeformFriköpt - Småhus
Rum4 rum och kökvarav 3 sovrum
Tomtarea764 KvmFastighetsregistret
Biarea11 KvmFastighetsregistret
Boarea112 KvmFastighetsregistret
Besiktningsdatum2019-05-31
Servitut mm.Gemensamhetsanläggning Uppsala STORVRETA GA:14, fnr_030120848, Samfällighetsutredning ej verkställd, redovisningen av fastighets andel i samfällighet kan vara ofullständig. Redovisning av rättigheter kan vara ofullständig.
Vatten och avloppKommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Pris2 750 000 kr /bud
Taxeringskod220
Taxeringsvärdevärdeår 1955, taxeringsår 2018, byggnad 979 000 kr, tomt 1 213 000 kr, total 2 192 000 kr
Bef. pantbrev4 st om totalt 135 000 kr
VentilationSjälvdrag
FasadTrä, tegel
TakTegel
PlåtarbeteLackerad plåt
StommeLättbetong
BjälklagBetong/trä
GrundläggningKrypgrund
GrundmurLättbetong
MurstockTegel
EldstadÖppen eldstad
Status Energidekl.Utförd
Fönster2-glas
Byggnadsbeskrivning

Småhusenhet, bebyggd (220)
Byggnad, värde: 979 000 kr
Mark, värde: 1 213 000 kr
Summavärde: 2 192 000 kr

Taxeringsår: 2018
Byggår: 1955
Värdeår: 1955

Driftkostnad

Med 1 person i hushållet

El23 700 kr/år
Vatten/Avlopp3 450 kr/år
Renhållning1 200 kr/år
Försäkring4 000 kr/år
Summa32 350 kr/år

Övrigt

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning Uppsala STORVRETA GA:14
fnr_030120848

Serviceanläggning för vatten och avlopp med avhärdningsanläggning.

Besiktning

Fastigheten är besiktigad inför försäljningen. Protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Köparen har vidare möjlighet att efter köp besiktiga fastigheten med en utvald besiktningsman.

Information

Uppgifter om bostaden härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på Skatteverkets taxeringuppgifter. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Närområde

OMRÅDET
Storvreta är beläget ca 15 km från Uppsalas citykärna och har exploaterats framförallt från 1970 och framåt. Området är lugnt och barnvänligt och består av egna hem i form av fristående villor, kedjehus, radhus samt flerfamiljshus i bostadsrättsform. I Storvreta finns bra möjligheter till friluftsliv och bra urval av skolor och förskolor. I Storvreta centrum finns matbutik, bibliotek, apotek, post, vårdcentral, tandläkare, pizzeria m.m.

KOMMUNIKATIONER
Goda allmänna kommunikationer och pendlarmöjligheter med buss och Upptåget från Storvreta station till Uppsala resecentrum. Strax utanför samhället går motorvägen på E4 till bland annat Uppsala, Gävle, Arlanda och Stockholm. Trafikplats Fullerö (avfart nummer 189) ligger på E4:_an strax söder om samhället.

SKOLOR & SERVICE
Flera förskolor finns för de små barnen. Vidare finns Storvretaskolan från förskoleklass till år 5, likaså Pluggparadiset från förskoleklass till år 5 och Ärentunaskolan år 6-9

REKREATION/IDROTT
I Storvreta finns ett aktivt föreningsliv med bl.a.idrottsklubben Storvreta IK, med aktiviteter inom fotboll, bordtennis, och längdskidåkning. Fint elljusspår finns med utgångspunkt från Skogsvallens idrottsplats.