3 rum och kök på markplan med egen uteplats, Stenhagen -
Ring en mäklare
3 rum och kök på markplan med egen uteplats, Stenhagen
Kommande försäljning

3 rum och kök på markplan med egen uteplats, Stenhagen

Stenrösvägen 1, Stenhagen Uppsala

BoendeformBostadsrätt
Boarea79.5 KvmEnligt föreningen
VåningMarkplan
HissJaFrån markplan
Rum3 rum och kökvarav 2 sovrum
Avgift5 860 krinkl. Värme, vatten, kabel-TV; exkl. Hushållsel
Pris1 395 000 kr /bud
Ute 02
Ute 02

Vill du veta vad din bostad är värd?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ute 03
Ute 03
Ute 04
Ute 04
Ute 05
Ute 05
Planritning
Planritning

Bostadsbeskrivning

Välkommen till en hörnlägenhet med uteplats. Här bor du bekvämt i markplan med tre rum, trivsamt kök och en praktisk klädkammare. Egen uteplats med plats för sittgrupp för flera personer med möjlighet till trevliga middagar med vänner och bekanta.

Planlösning

ENTRÈ
Rymlig hall med avhängningsmöjligheter till vänster om dörren samt ingångar till klädkammare och badrum. Ingångar till sovrum och kök finns till höger och rakt fram till övriga lägenheten. Två garderober på var sida, ljusa väggar och plastmatta på golv.

KÖK
Trivsamt kök med gott om förvaring med flera skåp och draglådor. Vita luckor och vit bänk i laminat, diskbänk i rostfritt med vita kakelplattor ovan. Utrustad med spis med induktion, diskmaskin, stor kyl och frys. Stort fönster för bra ljusinsläpp, ljusa tapetserade väggar och plastmatta på golv.

BADRUM
Badrum utrustat med badkar, wc-stol, kombinerat tvättmaskin/torktumlare, handfat med kommod och ett spegelförsett badrumsskåp med belysning. Marmorerad våtrumstapet på väggen och plastmatta på golv.

KLÄDKAMMARE
Praktisk klädkammare med flera hyllplan för förvaring.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med två stora fönster för bra ljusinsläpp mot två håll och dörr mot balkong. Ljusa tapetserade väggar och parkettgolv.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med plats för säng och möbler, ett fönster samt stor garderob med skjutdörrar längst ena väggen. Dörr med fönster, tapetserade väggar och plastmatta på golv.

SOVRUM 2
Sovrum med ett fönster, tapetserade väggar och plastmatta på golv.

UTEPLATS
Egen uteplats med plats för sittgrupp för flera personer med möjlighet till avkopplande stunder och trevliga middagar. Uteplasen är i nordvästläge och inhängnad med ett staket i trä, trall på marken.

RENOVERINGAR
Målning/tapetsering sovrum
Diskmaskin Electrolux, 2018
Spis med induktion Electrolux, 2018
Kyl Electrolux
Frys Samsung
Kombinerat tvättmaskin/torktumlare L.G., 2017
Inköp badkar 2014

Fastighetsinfo

ÄgandeformBostadsrätt - Lägenhet
Rum3 rum och kökvarav 2 sovrum
Boarea79.5 KvmEnligt föreningen
VåningMarkplan
HissJaFrån markplan
Pris1 395 000 kr /bud
Avgift5 860 krinkl. Värme, vatten, kabel-TV; exkl. Hushållsel
Reparationsfond25
Status Energidekl.Utförd
Energiprestanda110 kWh/m²/år
Energideklaration utförd2008-12-03

Föreningen

Allmänt

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningen består av 182 lägenheter med adress Stenrösvägen 1-165 och är uppförd 1991. 

TV / BREDBAND
Ansluten till kabelnät via ComHem, grundutbud ingår i månadsavgiften. Ansluten till bredband (100 Mb/s ingår) och ip-telefoni via ComHem (alt Telia). Fiber finns dragen av Telia, eget abonnemang åligger bostadrättsinehavaren.

FÖRSÄKRING
Medlemmar i Brf Stenröset omfattas av Tilläggsförsäkring för bostadsrättshavare (bostadsrättstillägg) som ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Förutom denna gemensamma försäkring bör innehavaren ha egen hemförsäkring vilken skyddar eget lösöre för stöld och skada.

PARKERING
Föreningen hyr ut 112 parkeringsplatser både med el-plint och utan, kostnad utan el-plint är 175 kr/mån och med el-plint 225 kr/mån. 89 parkeringsplatser i kallgarage (el-plint) för 275 kr/mån.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd, samlingslokal, bastu, snickarbod, och övernattningsrum med fyra bäddar. Till varje lägenhet hör ett förråd.

NYCKELHANTERING
Nycklar hämtas och lämnas hos Certego AB, Fyrislundsgatan 68, 751 04 UPPSALA.

RENOVERINGAR
2014-2020 samtliga radhus ska målas
2016 ommålning panel radhus etapp 3
2015 ommålning panel radhus etapp 2
2014 sanering byggnad Stenrösvägen 3, OVK i höghusen, ommålning panel radhus etapp 1
2012 nya vindskydd monterades vid marklägenhterna (låghusen), alla garagelängor målades
2011 OVK, fläktaggregaten i alla tre höghusen samt de två kvartersgårdarna byttes, injustering av ventilationen och byte av ett antal köksfläktar, övernattningslägenheten målades och fick ny inredning, bättringsmålning i trapphusen, stamspolning

Kontakperson: Karin Wahlstedt.
Föreningen har en egen hemsida på www.stenroset.se, och finns på Facebook – Stenröset

Föreningsfakta
NamnBrf Stenröset
Org.nr7164223526
Äkta föreningJa
PostadressStenrösvägen 51 752 66 Uppsala
KontaktKarin Wahlstedt
Hemsidahttp://www.stenroset.se/

Närområde

Härifrån är det nära, några hundra meters promenad, till Stenhagens köpcentrum som erbjuder bl. a. livsmedelsbutiker, apotek, systembolag och fackhandel. Även en Mc Donald’s och pizzerior finns i närheten.

Intill köpcentret ligger det nya bildnings- och kulturcentret med skola, bibliotek. För sport och idottsutövning finns inomhushallar samt en curlinghall. Det finns gott om motionsmöjligheter med stor fotbollsplan vid Herrhagsvägen vilken vintertid spolas till isbana.

I Stenhagen finns flera skolor. Det finns även flera förskolor och fritidshem i både kommunal och privat regi. Gott om lekparker, och lekytor för barn i Stenhagenområdet.

Området Stenhagen erbjuder närhet till natur och strövområden med möjlighet till friluftsaktiviteter, svamp och bärplockning.

Goda kommunikationer med väg 55 och 72 som går i närheten samt flera busslinjer. Bussarna till och från city var 10:e minut och kvällstid var 20:e minut och det finns även flera välskötta och belysta promenad- och cykelvägar.