2:a med uteplats - Gottsunda -
Ring en mäklare
2:a med uteplats - Gottsunda

2:a med uteplats – Gottsunda

Cellovägen 104, Gottsunda Uppsala

BoendeformBostadsrätt
Boarea62.5 KvmEnligt föreningen
Våningmarkplan
Rum2 rum och kökvarav 1 sovrum
Avgift3 476 krinkl. Värme, vatten; exkl. Hushållsel, kabel-TV grundutbud, bredband
Pris1 475 000 kr /bud
Kök fram
Kök fram

Vill du veta vad din bostad är värd?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
kök detaljer
kök detaljer
Kök
Kök
Hall sida
Hall sida
Sida hall
Sida hall
Vardagsrum sida
Vardagsrum sida
Vardagsrum
Vardagsrum
Sovrum sida
Sovrum sida
Sovrum
Sovrum
Badrum
Badrum
Hall detaljer
Hall detaljer
Altan sida
Altan sida
Altan
Altan
Uteplats
Uteplats
Ingång
Ingång
Entré
Entré
Lekplats detalj
Lekplats detalj
Lekplats
Lekplats
Planskiss
Planskiss

Bostadsbeskrivning

Välkommen till en radhusliknande 2:a i markplan med egen ingång, trivsamt och modernt kök, rymligt vardagsrum med parkettgolv, bra sovrum, klädkammare och helkaklat badrum. Bostaden har en härlig uteplats där du med familj vänner kan tillbringa trevliga middagar eller bara koppla av med utsikt mot gården. I denna del av Gottsunda finns både tillgång till närservice och närhet till grönområden. Goda kommunikationer med buss och bra cykelvägar med förbindelse till bl.a. intilliggande arbetsplatser som SVA och SLU.

Planlösning

ENTRÈ
Egen entré från markplan. Ljus och välkomnande hall med avhängningsmöjligheter på höger sida och ingång till klädkammare till vänster. Entréhall övergår till en inre hall med ingångar till resten av bostaden som leder till matplats och kök. Mönstrade tapeter i grå nyans på väggar och grått laminatgolv.

KÖK
Trivsamt och modernt kök med plats för matbord till flera personer. Goda förvaringsmöjligheter med flera skåp och draglådor försedda med vita ramade luckor. Bra arbetsytor med bänkar och diskbänk i rostfritt och svart laminat med stiligt svart/grått miniklinker ovanför. Rostfria vitvaror med kyl & frys försedd med is- och vatten dispenser (Samsung), infälld diskmaskin (IKEA), ugn/spis med häll (IKEA), micro (IKEA) och fläkt (Futurum). Ett fönster med utsikt mot den lugna och fina innergården, ljusa tapetserade väggar och grått laminatgolv.

VARDAGSRUM
Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med plats för sittgrupp och möbler. Vita tapetserade väggar och stora fönster med dörr mot uteplats vilka ger bra ljusinsläpp. Vita mönstrade tapeter och parkettgolv.

SOVRUM
Ingång från den inre hallen genom en förhall (Plats till att ställa garderob). Sovrummet har plats för säng samt möbler och gott om förvaring med garderob försedd med skjutdörrar. Ett fönster, väggar i ljusgrön nyans med ljus fondtapet, laminatgolv.

BADRUM
Ljust och helkaklat badrum utrustat med wc stol, handfat med kommod, spegelförsett badrumsskåp och tvättmaskin (Electrolux). Vitt kakel på väggar med blått kakel som blir till en bård längst taket, klinker i ljusblå nyans på golv.

UTEPLATS
Härlig uteplats med gott om plats för sittgrupp till flera personer där du kan umgås med vänner och bekanta eller bara själv koppla av. Altanen är försedd med ett trädäck och staket samt skydd vid sidorna med skärmar av trä. Uteplats kan ändras och utökas med godkännande av styrelsen.

Fastighetsinfo

ÄgandeformBostadsrätt - Lägenhet
Rum2 rum och kökvarav 1 sovrum
Boarea62.5 KvmEnligt föreningen
Våningmarkplan
Pris1 475 000 kr /bud
Avgift3 476 krinkl. Värme, vatten; exkl. Hushållsel, kabel-TV grundutbud, bredband
AvgiftsförändringNej
VentilationMekanisk (endast frånluft)
Status Energidekl.Utförd
Energiprestanda145 kWh/m²/år
EnergiklassE
Energideklaration utförd2019-06-27

Driftkostnad

Med 2 personer i hushållet

El6 869 kr/år
Försäkring2 163 kr/år
Summa9 032 kr/år

Föreningen

Brf Cellisten

FASTIGHETEN
Föreningens byggnader byggdes 1980-81 av Svenska Riksbyggen. På fastigheten finns 18 st. bostadshus innehållande 188 lägenheter och 2 st. kvartershus.

PARKERINGSALTERNATIV
Det finns 84 st. garage, 95 st. p-platser med både utan el-plint och med el-plint. Boendeparkeringarna hanteras av Riksbyggen, och det är just nu kö till samtliga dessa. Garageplats kostar 375 kr/mån. Parkeringsplats utan el kostar 100 kr/mån. Parkeringsplats med el kostar 150 kr/mån. Just nu finns inga köer för P-Plats.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Föreningslokal, cykelrum, hobbyrum och pingisrum finns inom föreningen. I kvarterslokalen Gurkan finns det möjlighet att hyra övernattningslägenhet för privata fester. Lokalen har också en övernattningslägenhet med fyra sovplatser. Avgiften är 200 kr/dygn för dygn. En depositionsavgift på 500 kr tas också ut.

Det nya hobbyrummet ligger intill trapphus 124 på gård 5, vid den lilla röda utbyggnaden, här kan man snickra, måla om möbler, meka med cykeln eller göra annat småfixande.

Pingisrummet finns på Cellovägen 77.

I bostadsområdet finns fyra tvättstugor i separat byggnad med två till tre tvättmaskiner, centrifug, mangel och torkrum i varje. Grovtvättstuga finns också. Bokning görs med hjälp av en tagg på bokningstavlorna eller online. För lägenheterna i hus 51 finns tvättstugan i hus 52.

Det finns en grillplats i varje gård.

Lekplatser finns i 4 av gårdarna.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-tv och bredband via Comhem. Analogt grundutbud för kabel-tv lägg till separat på månadsavgiften – 169 kr. Sedan 2009 finns även 100 Mbit via fiber lan från Telia att tillgå.

FÖRRÅD
Till varje lägenhet finns ett källarförråd. För lägenheterna i hus 51 finns förråden i hus 52.

NYCKLAR
Nyckelhantering via Certego på Dag Hammarskjölds väg 14.

RENOVERINGAR
2000 Våtrumsrenovering
2005 Föreningen målade om balkonger och fönster
2006 Fönsterrenovering, OVK och utbyte av fasadvirke och ytskikt på garageportar samt målning av garagen
2007 Utsidan av ytterdörrar ommålade
2008 Tvättstugor och soprum ommålade
2009 Upprustning och ommålning av lekplatser
2011 Upprustning av innergårdarna, målning av trapphus
2012 Installation av rörelsestyrda LED-lampor, OVK, byte av fläktar, fasadtvätt samt installation av trapphissar i källarnedgångar
2013 Modernisering av hissar, allmän upprustning av utemiljön, målning av ytterdörrar
2014 Införande av elektroniskt bokningssystem för tvättstugor och lokaler, införande av automatiska dörröppnare, renovering av samtliga takterrasser, ombyggnation av lekplatser, gästlägenhet har byggts
2015 Målning av samtliga fönster och balkongdörrar, nya fronter på samtliga balkonger och loftgångar
2018 Takrenoveringar (Möjlig isolerings arbeten i längre fram)

ÖVRIGT
För utbyggnad av uteplats krävs föreningens tillstånd och i vissa fall bygglov från kommunen. Montering av parabol är möjlig efter föreningens tillstånd.

AVGIFTER
Köparen debiteras överlåtelseavgift 1163 kr och föreningen tar ut pantsättningsavgift 465 kr.

År 2016 sänktes månadsavgiften med 4% och år 2015 sänktes avgifterna med 1%. På grund av takrenoveringarna har föreningen höjt årsavgiften med 3% 2017-10-01 och från 2018-07-01 med 6%. Inga förändringar av månadsavgiften planerade.

BOSTADSRÄTTSTILLÄGG
Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg till hemförsäkringen. Innehavaren måste ha en egen hemförsäkring för att tillägget ska gälla.

ÄGANDEFÖRHÅLLANDEN
Föreningen accepterar endast fysisk person som medlem. Ingen särskild procentsats vad gäller andelsägande.

VICEVÄRD
Föreningen anlitar vicevärd Mattias Lindgren via HSB.
Han kan nås under dagtid på 018-180122 eller på mattias.lindgren@hsb.se.

INFORMATION:
Uppgifter om bostaden härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Föreningsfakta
NamnBrf Cellisten
Org.nr716401-2333
Äkta föreningJa
Kontaktvicevärd Mattias Lindgren på 018-180122
Hemsidahttp://www.brfcellisten.se/
MarkägareNej
Telefon (kontaktperson)018-18 01 22

Närområde

SERVICE
I Gottsunda Centrum finns stort utbud av butiker, apotek, restauranger och ett inomhusbad med sporthall liksom teater, bibliotek och vårdcentral med mödra- och barnhälsovård. Bland större affärer finns Ica, Willys, Lidl och intill bostaden finns minilivs med pizzeria Flöjten.

SKOLOR / FÖRSKOLOR
Skolor finns med Treklangens skola för årskurser 1-5 och Gottsundaskolan för årskurser 6-9. Flera förskolor finns i området med bl.a. Dirigenten, Fiolbacken, Flöjtens och Musiklådans förskola.

KOMMUNIKATIONER
Täta bussförbindelser till centrum med buss 3,4 från Cellovägen. Bra utbyggda cykelvägar med bl.a. förbindelse till Ultuna med arbetsplatser som SVA och SLU.

NATUR
Östra Gottsunda gränsar mot naturreservatet Gottsundagipen med fina promenadstigar och skidspår vintertid. Med cykel når du lätt badplats och båthamn vid Skarholmen.