2 rum och kök i markplan med egen uteplats, Stenhagen -
Ring en mäklare
2 rum och kök i markplan med egen uteplats, Stenhagen
Kommande försäljning

2 rum och kök i markplan med egen uteplats, Stenhagen

Stenrösvägen 5, Stenhagen Uppsala

BoendeformBostadsrätt
Boarea68.5 KvmEnligt föreningen
Våningmarkplan
HissJaFrån markplan
Rum2 rum och kökvarav 2 sovrum
Avgift5 120 krinkl. Värme, Vatten, Kabel-TV grundutbud, bredband; exkl. Hushållsel
Pris1 225 000 kr /Bud
DSCN8405
DSCN8405

Vill du veta vad din bostad är värd?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
DSCN8404
DSCN8404
DSCN8403
DSCN8403
DSCN8408
DSCN8408
Planritning
Planritning

Bostadsbeskrivning

Denna bostad är en kommande försäljning. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för vidare info.

Välkommen till en trivsam och välplanerad tvåa på 68 kvm. Här bor du bekvämt i markplan i en lägenhet med ett vardagsrum med parkettgolv, ljust kök med matplats, bra sovrum, badrum med duschkabin samt praktisk klädkammare/halvrum. Bostaden har en egen uteplats med utsikt mot den närliggande grönskan med möjlighet till grillning eller avkoppling. Herrhagen är ett växande område med gott om service med närhet till köpcentrum, vårdcentral mm. Bra kommunikationer med väg 55, cykelvägar och regelbundna bussturer till City. Barnvänligt område med skolor, förskolor och bra motions och rekreationsmöjligheter i närliggande grönområden.

Planlösning

ENTRÈ
Ingång till en rymlig hall med avhängningsmöjligheter till höger om dörren med ingång till vardagsrum rakt fram och till övriga lägenheten åt vänster. Två garderober ett städskåp och en klädkammare/halvrum finns längst hallen samt ingångar till sovrum och kök till höger och badrum rakt fram, ljusa väggar och plastmatta på golv.

KÖK
Trivsamt kök med plats för matbord till flera personer. Vita luckor och vit bänk i laminat, diskbänk i rostfritt med vita kakelplattor ovan. Utrustad med spis med häll (Electrolux), diskmaskin (Bosch), kyl / frys (Electrolux). Stort fönster för bra ljusinsläpp, ljusa väggar med fondtapet och plastmatta på golv.

BADRUM
Badrum utrustat med duschkabin, wc-stol, handfat och ett badrumsskåp försett med belysning. Våtrumstapet på väggen i röd färg och mönstrat klinker på golv. Möjlighet för installering av tvättmaskin.

VARDAGSRUM
Ljust och lättmöblerat vardagsrum med två stora fönster för bra ljusinsläpp och dörr mot uteplats. Ljusa tapetserade väggar med fondvägg och parkettgolv.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med plats för säng och möbler försett med en garderob. Ett fönster, tapetserade väggar och plastmatta på golv.

KLÄDKAMMARE / HALVRUM
Praktisk klädkammare med möjlighet att nyttjas som barnkammare, arbetsrum mm.

UTEPLATS
Egen uteplats med plats för med möjlighet till avkopplande stunder och trevliga grillningar. Uteplatsen har sydvästläge med utsikt mot det närliggande grönområdet, betongplattor på marken.

RENOVERINGAR
2018-19 Hall, renovering, målning, uppsättning av fondtapet.
2018 Vardagsrum, uppsättning av fondtapet.
2018 Inrättning av barnrum i klädkammare.
2013 Renovering kök, nya skåpbelag, uppsättning av fondtapet. Inköp av diskmaskin (Bosch).
Badrum renoverat av tidigare innehavare, våtrumsintyg finns.

Fastighetsinfo

ÄgandeformBostadsrätt - Lägenhet
Rum2 rum och kökvarav 2 sovrum
Boarea68.5 KvmEnligt föreningen
Våningmarkplan
HissJaFrån markplan
Pris1 225 000 kr /Bud
Avgift5 120 krinkl. Värme, Vatten, Kabel-TV grundutbud, bredband; exkl. Hushållsel
Reparationsfond331
VentilationMekanisk m. värmeåtervinning
Status Energidekl.Utförd
Energiprestanda113 kWh/m²/år
Energideklaration utförd2019-02-14

Driftkostnad

El6 880 kr/år
Försäkring1 802 kr/år
Summa8 682 kr/år

Föreningen

Brf Stenröset

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningen består av 182 lägenheter med adress Stenrösvägen 1-165 och är uppförd 1991. 

TV / BREDBAND
Ansluten till kabelnät via ComHem, grundutbud ingår i månadsavgiften. Ansluten till bredband (100 Mb/s ingår) och ip-telefoni via ComHem (alt Telia). Fiber finns dragen av Telia, eget abonnemang åligger bostadrättsinehavaren.

PARKERING
Föreningen hyr ut 112 parkeringsplatser både med el-plint och utan, kostnad utan el-plint är 175 kr/mån och med el-plint 225 kr/mån. 89 parkeringsplatser i kallgarage (el-plint) för 275 kr/mån.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd, bastu och snickarbod. Det går att hyra samlingslokal för 250kr och övernattningsrum med fyra bäddar för 150kr, depositionsavgift 500kr. Till varje lägenheten hör ett källarförråd.

RENOVERINGAR
2014-2020 samtliga radhus ska målas
2016 ommålning panel radhus etapp 3
2015 ommålning panel radhus etapp 2
2014 sanering byggnad Stenrösvägen 3, OVK i höghusen, ommålning panel radhus etapp 1
2012 nya vindskydd monterades vid marklägenhterna (låghusen), alla garagelängor målades
2011 OVK, fläktaggregaten i alla tre höghusen samt de två kvartersgårdarna byttes, injustering av ventilationen och byte av ett antal köksfläktar, övernattningslägenheten målades och fick ny inredning, bättringsmålning i trapphusen, stamspolning

FÖRSÄKRING
Medlemmar i Brf Stenröset omfattas av Tilläggsförsäkring för bostadsrättshavare (bostadsrättstillägg) som ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Förutom denna gemensamma försäkring bör innehavaren ha egen hemförsäkring vilken skyddar eget lösöre för stöld och skada.

NYCKELHANTERING
Nycklar hämtas och lämnas hos Certego AB, Fyrislundsgatan 68, 751 04 UPPSALA.

ÖVRIGT
Andelsägande accepteras för familjemedlemmar. Juridisk person accepteras ej.

Kontakperson: Karin Wahlstedt.
Föreningen har en egen hemsida på www.stenroset.se, och finns på Facebook – Stenröset

Föreningsfakta
NamnBrf Stenröset
Org.nr7164223526
Äkta föreningJa
PostadressStenrösvägen 51 752 66 Uppsala
KontaktKarin Wahlstedt
Hemsidahttp://www.stenroset.se/

Närområde

Härifrån är det nära till Stenhagens köpcentrum som erbjuder bl. a. livsmedelsbutiker, apotek, systembolag och fackhandel. Även en Mc Donald’s och Burger King finns samt pizzerior i närheten.

Intill köpcentret ligger det nya bildnings- och kulturcentret med skola, bibliotek. För sport och idottsutövning finns inomhushallar samt en curlinghall. Det finns gott om motionsmöjligheter med stor fotbollsplan vid Herrhagsvägen vilken vintertid spolas till isbana.

I Stenhagen finns flera skolor. Det finns även flera förskolor och fritidshem i både kommunal och privat regi. Gott om lekparker, och lekytor för barn i Stenhagenområdet.

Området Stenhagen erbjuder närhet till natur och strövområden med möjlighet till friluftsaktiviteter, svamp och bärplockning.

Goda kommunikationer med väg 55 och 72 som går i närheten samt flera busslinjer. Bussarna till och från city var 10:e minut och kvällstid var 20:e minut och det finns även flera välskötta och belysta promenad- och cykelvägar.