1:a med bästa pendlarläge - Kungsängen/Centrum -
Ring en mäklare
1:a med bästa pendlarläge - Kungsängen/Centrum

1:a med bästa pendlarläge – Kungsängen/Centrum

Kryddblandargatan 7, Kungsängen Uppsala

BoendeformBostadsrätt
Boarea34 KvmEnligt föreningen
Våning4
HissJafrån markplan
Rum1 rum och köksdel
Avgift2 268 krinkl. Värme, vatten; exkl. Varmvatten, hushållsel, TV/Bredband
Pris1 695 000 kr /Bud
Balkong utsikt
Balkong utsikt

Vill du veta vad din bostad är värd?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Balkong sida
Balkong sida
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum sida
Vardagsrum sida
Sida vardagsrum
Sida vardagsrum
Badrum
Badrum
Badrum detaljer
Badrum detaljer
Hall
Hall
Ingång
Ingång
Entré
Entré
Gård
Gård
Gård sida
Gård sida
Balkonger
Balkonger
Sida front
Sida front
Baksida sida
Baksida sida
Detaljer fram
Detaljer fram
Planskiss
Planskiss

Bostadsbeskrivning

Välkommen till en fräsch och nyproducerad 1:a med bästa pendlarläget nära Uppsala resecentrum. Här bor du på 4:e våningen i ett av Uppsalas nyaste områden i föreningen Brf Kungsgatan 66. Lägenheten är ljus och yteffektiv bostad med öppna ytor och fullt utrustad köksdel, rymligt helkaklat badrum och stor balkong med plats för flera personer att sitta med utsikt ut mot gården. Med ett par hundra meters avstånd till Uppsala centrum bor du stadsnära till alla de fördelar och möjligheter som innerstaden erbjuder. Goda kommunikationer från resecentrum med tåg och buss samt nära till utfarten mot E4.

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med ljusa väggar och parkettgolv som är genomgående i hela lägenheten. Bra möjligheter för avhängning med en rymlig garderob med spegelförsedda skjutdörrar.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med flera fönster med utsikt mot gården samt dörr mot balkong. Här finns det bra utrymme för möbler samt en avdelad plats/alkov med garderob och sängplats. Ljusa väggar och ekparkett på golv.

BALKONG
Rymlig balkong i västläge med plats för bord till flera personer. Här finns möjlighet med familj och vänner att umgås till middgar eller grillningar eller bara koppla av med utsikt mot innergården.

BADRUM
Ljust och fräsch badrum med wc stol, handfat, spegelförsett badrumsskåp med belysning, handdukstork och duschhörna med dörrar i glas. Här blir det lätt att tvätta med egen tvättmaskin (Siemens) och praktisk avställningsbänk. 

KÖK
Ljus köksdel med bra arbetsutrymme och gott om förvaring med skåp och draglådor i vitt, bänk i grå laminatskiva och försänkt diskbänk i rostfritt med stilrent vitt kakel ovan. Komplett maskinell utrustning genomgående av Siemens med spis med induktionshäll, ugn, kombinerad kyl & frys, diskmaskin och fläkt. Ljusa väggar och ekparkett på golv.

Fastighetsinfo

ÄgandeformBostadsrätt - Lägenhet
Rum1 rum och köksdel
Boarea34 KvmEnligt föreningen
Våning4
HissJafrån markplan
Pris1 695 000 kr /Bud
Avgift2 268 krinkl. Värme, vatten; exkl. Varmvatten, hushållsel, TV/Bredband
VentilationMekanisk m. värmeåtervinning
Status Energidekl.Ej utförd
Fönster3-glas

Driftkostnad

El540 kr/år
Vatten/Avlopp1 230 kr/år
Försäkring1 762 kr/år
Övrigt2 640 kr/år
Summa6 172 kr/år
KommentarBostaden står obebodd

Föreningen

Brf Kungsgatan 66 1

Allmänt om föreningen

I Brf Kungsgatan 66 1 bor du i ett toppmodernt boende byggt 2017-2019 med ett ypperligt centralt läge intill Uppsala City, bra kommunikationer med närhet till Resecentrum och utfartsväg till E4. Kvarteret kommer att delas med grannföreningar med benämningarna Brf Kungsgatan 66 2-5 där nr. 2 har en byggstart tidigast i maj 2020.

Gemensamma utrymmen
Cykelförråd utanför byggnaden och källarförråd.

Tv & Bredband
I avgiften ingår bredband (100 Mbit), kabel TV grundutbud och IP-telefon via Telia Triple Play (fiber).

Parkering
40 parkeringsplatser i garage mot en hyra på 1500kr/månaden, kösystem tillämpas. 2 parkeringsplatser i carport mot en hyra på 1000kr/månaden, kösystem tillämpas.

Nyckelhantering
In och utkvittering av lägenhetsnycklar sker på Certego på Fyrislundsgatan 68

Ekonomi
Ingen planerad avgiftsförändring.

Föreningsfakta
NamnKungsgatan 66 1
Org.nr769630-9397
Äkta föreningJa

Närområde

Utmärkt centralt boende med mycket bra pendlarläge med endast ca150m till trappuppgången (hiss från gatuplan) vid Strandbokilen till perrongen vid Resecentrum. Från Resecentrum kan man bekvämt resa/dagspendla med tåg, pendeltåg (SL, Upptåget) stadbussar och länsbussar. Bra utbyggda cykelvägar samt närhet till E4 med bil.

Det finns många trevliga butiker längs med Kungsängsgatan som vid Bangårdsgatan blir gågata upp mot Stora torget samt ett flertal restauranger och livsmedelsbutiker vid Stationsgallerian och även en Willys beläget ett kort avstånd vid Kungsgatan.

Några hundra meter bort finns Fyrisån med trevliga promenadstråk. Vid kajen finns båtar och restaurangbåt som går till Skokloster. På andra sidan ån ligger gröna Stadsparken med sommarkafé och sommar-estraden Parksnäckan med ett stort utbud av konsterter. På Studenternas IP kan man se Sirius spela både fotboll och bandy.

Stort kulturutbud i de centrala delarna av staden som tex konstmuseet på Slottet, Stadsteatern på Kungsgatan, lilla Reginateatern på Trädgårdsgatan, Upplandsmuseet vid Fyris torg, Uppsala konsert och kongress vid Vaksala torg samt så klart Universitetshuset med all dess aktiviteter och domkyrkan.

Även Akademiska sjukhuset och Samariterhemmets sjukhus med intilliggande Apotek ligger på bekvämt avstånd.